Forårsfornemmelser i Vejle

Den 7. marts 2013 mødtes WI-CaN-netværket i Vejle på Midtbyskolen, afd. Damhaven med det hidtil største fremmøde på 26 deltagere. Blandt deltagerne var indvandrere og etniske danske kvinder fra Vejle samt flygtninge fra Jelling asylcenter.

I torsdags skinnede solen og på trods af kulden, var der forårsfornemmelser i Vejle! Aftenen blev indledt med fællessang af den klassiske, danske forårssang – ”Det er i dag et vejr” samt ”When I’m sixtyfour”.

Derefter delte de to netværksmedlemmer, Jette og Birgit, som deltog i partnermødet i Adana, Tyrkiet, deres spændende oplevelser og indtryk fra turen – de var især fascinerede af Adana’s varme gæstfrihed, smukke natur og farverige kogekunst.

Resten af aftenen stod levitra or cialis på smykkeproduktion, hvor kvinderne både knyttede armbånd og lavede smukke øreringe.

Næste møde finder sted onsdag den 10.4.2013 på Midtbyskolen, afd. Damhaven, hvor der blandt andet vil være papir quilling på programmet.

Man kan også følge med på projektets Facebook-side, https://www.facebook.com/wican.eu, hvor vi løbende opdaterer netværkets aktiviteter i både Danmark og projektets partnerlande.