WI-CaN kvinder besøger London

Det sjette kulturudvekslings- og partnermøde i WI-CaN projektet blev afholdt den 27.4-28.4.2013 i London, hvor fem kvinder fra Vejle deltog; de to netværksmedlemmer Bente og Marianne, samt projektlederne Elizabeth, Bine og Line. 

Ialt mødtes 22 deltagere fra de seks partnerlande i London for at drøfte projektets udvikling siden det sidste partnermøde i Adana, Tyrkiet. Under partnermødet blev de sidste lapper til de interkulturelle tæpper udvekslet imellem projektets partnerorganisationer. De seks partnerorganisationer blev desuden enige om et overordnet quilt design, men de enkelte tæpper vil stadig bevare deres eget personlige præg, som repræsenterer de enkelte organisationer. De interkulturelle tæpper vil være en del af en større udstilling i Vejle, som det lokale WI-CaN netværk arrangerer i forbindelse med projektets afsluttende partnermøde.

Den første dag mødtes gruppen på London Refugee Therapy Centre, hvor værtsorganisationen bød velkommen og præsenterede projektets partnere for de mange tiltag og arbejdsmetoder, der anvendes på centret.

Ifølge centrets direktør, Aida Alayarian, er et af centrets vigtigste mål at yde psykoterapi og andre udvalgte behandlingsformer for flygtninge og asylansøgere, som skal hjælpe målgruppen til at http://www.cialispharmaciefr24.com/cialis-vasodilator/ blive en integreret del af arbejdsmarkedet og det sociale samfund. Det var særligt interessant for projektets partnere at høre om de værdier, centret er bygget om omkring; hvordan man bedst muligt imødekommer traumeramte mennesker ved hjælp af åbenhed og forståelse. Det var desuden spændende og brugbart for projektets partnere at blive præsenteret for centrets inddragelse af frivillige, som i den grad gav inspiration til de øvrige partnere.

Til frokost have værtsorganisationen tilberedt en velsmagende og farverig interkulturel buffet, og om aftenen mødtes gruppen på den hyggelige, tyrkiske restaurant Zara i London.

Udover det mere formelle partnermøde havde værtsorganisationen, på partnermødets anden dag, arrangeret en spændende sightseeing, som blandt andet introducerede gruppen for det spændende og kulturelle område, South Bank langs Themsen.
zara
En gruppe af kvinder fra det lokale WI-CaN netværk i Vejle er i disse dage ved at arrangere det afsluttende WI-CaN partnermøde, som afholdes i Vejle den 14.-16. juni. Partnermødet vil sætte fokus på en officiel udstilling af de interkulturelle quilts, som er blevet produceret i løbet det 2 år lange projekt. Udstillingen finder sted lørdag den 15. juni i Bygningen i Vejle.