Musik, sang og dans i Vejle

IMG_4390Torsdag den 6. juni mødtes WI-CaN netværket i Vejle på Midtbyskolen, Afd. Damhaven, for at varme op til projektets store afslutningsaktivitet lørdag den 15. juni.  Derfor var der sang, levende musik og dans på programmet.

De to musikanter, Edith og Tove fra Hundslund Mazurka Band, satte tidligt på aftenen gang purchase dissertation i stemningen med harmonika og højt humør, og der blev sunget som cialis flushing aldrig før. Blandt aftenens udvalgte sange var især ”Barndommens Land” af Benny Andersen et stort hit blandt netværkets kvinder. Benny Andersen begyndte allerede i 1980’erne at tage del i indvandrerdebatten i Danmark igennem sine sangtekster og digte, hvorigennem hans ønske om øget mangfoldighed og åbenhed i samfundet kommer særligt til udtryk. Hans sange gav derfor anledning til en god og spændende snak i netværket.

IMG_4394Senere på aftenen øvede kvinderne i netværket sig på de to danske folkedanse, som projektets øvrige partnere bliver introduceret til i forbindelse med projektets afslutningsaktivitet i Vejle.

Næste møde finder sted onsdag den 26. juni 2013 på Midtbyskolen, afd. Damhaven. Man kan også følge med på projektets Facebook-side, www.facebook.com/wican.eu, hvor vi løbende opdaterer netværkets aktiviteter i både Danmark og projektets partnerlande.