Om Mentornetværket

WICaNs Mentornetværk er en del af WICaNs kvindeforening i Vejle Kommune. Mentorordningen blev oprettet i januar 2016 med støtte fra Trygfonden og Antonius Fonden. I Mentornetværket tilbyder vi kvinder med anden etnisk write my essay baggrund en frivillig mentor, der kan yde støtte og rådgivning i hverdagen. Mentor og mentee mødes 1-2 gange pr. måned og arbejder med mentees mål. Et mentorforløb har typisk en varighed på seks måneder, hvorefter mentor/mentee beslutter, om de vil fortsætte samarbejdet.

Da Mentornetværket er en del af WICaN foreningen, tilbyder vi også, at mentee/mentor at deltage i foreningens månedlige kulturaftener, hvor forskellige kvinder på tværs af etnicitet og alder mødes om sociale og kulturelle aktiviteter. Kulturaftenerne afholdes den anden onsdag i hver måned (undtagen juli og august hvor der er sommerferie).


write my essays online Is what you require. A dependable essay writing service may use information you provide to be certain to obtain content written from scratch which satisfies your needs. Locating a worthy

medium;”>Se sidste nyt fra foreningen her.